torsdag 6. desember 2012

Reisefeber

I morgen er det bare tre små dager til vi forlater kalde Bergen til fordel for sol og varme i Smilets Land. Vi begynner jammen å bli ganske klare med alle praktiske gjøremål også. Vi har ordnet oss reiseforsikring via Gouda, hvor vi valgte enkeltreiseforsikring for ungdommer under 35 år. Det kom på 1200 kroner, noe jeg synes er helt i orden med tanke på alt forsikringen dekker. I dag har Andreas kopiert og scannet viktige dokumenter, og vi har registrert oss på www.reiseregistrering.no. Dette er UD sine sider, og de er helt legitime. Her kan man registrere personalopplysninger, og legge inn info om hvor man reiser og hvor lenge man blir. Vi gjør dette er i tilfelle det skulle skje oss noe, eller oppstå kinkige situasjoner i landene vi skal besøke, det gjør det lett for UD å spore en opp.

Sekkene er så godt som ferdig pakket, kameraene er ladet opp, passene er lett frem og vi egentlig bare veldig klare til å sette oss på flyet mandag morgen. Men før den tid er det julebord, sosialisering og avslapping i helgen.


Skrives fra Thailand!

5 kommentarer:

 1. Åh, så gøy!! Er skikkelig misunnelig kjenner jeg ;) Kos dere masse på tur, nyt hvert øyeblikk! :D Håper det kommer noen oppdateringer underveis!

  Reiseregistreringssida visste jeg ikke om - smarte greier!

  SvarSlett
 2. Åååh jeg er også utrolig misunnelig! xD På en god måte selvsagt, det høres så vanvittig godt ut men tur til Thailand og alle de andre stedene dere har foran dere. Perfekt å reise ut på vinteren, og slippe unna den kalde tiden vi har i nord. :) Gleder meg til oppdateringer fra turen!

  Reiser til USA på mandag morgen selv, så da har vi begge noe å se fram i mot ;D Masse god tur!

  SvarSlett
 3. Tusen takk dere to! Vi er veldig klare for litt sol og varme nå, og mange nye, spennende opplevelser.

  Jeg skal oppdatere underveis så sant vi har OK internettforbindelse :)

  Randomjenta: Kos deg masse i USA, ser ut som et supert land å reise rundt i :)

  SvarSlett
 4. åh, spennande :D gleda mej til å lese!

  SvarSlett
 5. Ej e FOLE spent atm :P

  Kjekt det at oss he et par lesera ;) Du ska få sjå massemasse bilde i januar!

  SvarSlett