lørdag 7. september 2013

Anglo... Londonfil?

Etter tre besøk i verdens beste by er jeg atter en gang forelsket. London har noe for alle og enhver, og det er bare så herlig å være der. Folkene er superhyggelige, du finner mat fra alle verdenshjørner, shoppingen er fantastisk, arkitekturen er både eldgammel og nyskapende, byen har en lang, spennende historie, atmosfæren er laid back, og det meste er i grunn bare fryd og gammen!

Sett bort i fra litt hanglende helse på halve reisefølget, har firkløveret altså hatt en kjempetur til Englands hovedstad. Det var så vellykket at vi allerede så smått planlegger en tur tilbake en annen gang. Vi har fått sett masse av det London har å tilby, vi har vært skikkelig turister på dobbeldekkeren, spist lunch i Hyde Park, tatt hundrevis av bilder ved Big Ben og Houses of Parliament, trålet Soho for restauranter og utesteder, fått vonde bein på Oxford Street, og tydeligvis sett såpass lommekjente ut at andre turister spurte oss om veien til både det ene og det andre.

London, I heart you. Until next time!

Millennium Bridge og St. Paul's Cathedral, bildet er tatt like ved Tate Modern.

Tower Bridge og The Shard, sett fra Millennium Bridge.

Covent Garden.

 Line og meg i Londons skitneste og mest illeluktende telefonkiosk!

Reisefølget!

Andreas og meg, klassisk turistbilde med Parliaments og Big Ben i bakgrunnen.


Hotellet vi bodde på, citizenM, kan forresten varmt anbefales. Veldig kult konsept, hyggelige folk, kjempeflott lounge og fine, rene rom. Området er ganske rolig, og man kommer seg lett rundt i London med både buss og tube.

6 kommentarer:

 1. Så fiiine bilder! London er noe for seg selv, man kan dra tilbake gang på gang uten å slippe opp for ting å se og gjøre. I love it!

  SvarSlett
 2. Takker! Jeg er helt enig, blir aldri lei jeg! :)

  SvarSlett
 3. Å herregud. Ej må tilbake! Kjempeflotte bilde! :)

  SvarSlett
 4. Takk :)
  Ja, det e fole kjekt der borte ;)

  SvarSlett
 5. Har forresten nominert deg i reisefotobloggkonkurransen (phu langt ord) Capture the Color 2013! :)

  SvarSlett
 6. Det var jo veldig hyggelig! :D

  SvarSlett