onsdag 14. august 2013

Sunnmørsk sommer

Sunnmøring atter igjen. Etter fem år i fine Bergen har jeg flyttet hjem. Det er både trist, rart, deilig, fint og merkelig å flytte fra en stor by til denne lille øya jeg er født og oppvokst på. Timingen min var jo veldig bra da, den første uka hjemme var solfylt og varm. Når kysttåka kom for å trampe på idyllen dro vi like godt til indre strøk for å finne igjen sola. Uka ble brukt på soling, strandkos og tro det eller ei, bading. For første gang på flere år brukte jeg hele to dager på den flotte, langstrakte stranda på Vigra, Blimsanden. Det er virkelig en av de fineste strendene i området. På denne kanten av landet må man bare benytte seg når man kan, så naturligvis ble mye av tiden brukt ute, ved sjøen. Bildebevis rett nedenfor!

Fredelig og fint på Håhjem. 

Blimsanden i mitt hjarte 

Båttur til Giske. Erkna til venstre, Vigra til høgre.

Et par minutter senere ankret vi opp i fjøra på Øygardsjøen for å høre Kaizers Orchestra spille den siste konserten på årets Sommerfest.

På sjøen for å snu krabbeteiner.

Utflukt til Seilmerket, vi hadde med turmat til og med, og primus! Vi øver oss altså fortsatt på campinglivet, men uten telt denne gangen.

Søndagstur til Stryn og Geiranger med familyen.

Også et lite seiersbilde av meg og søsteren til slutt. Badevannet er helt forferdelig kaldt i år, men likevel har jeg vært uti hele to ganger i sommer! Forfriskende og ikke så aller verst når man er kommet på land igjen.

Det var litt av min Sunnmørssommer. Vi har det fint her i havgapet, eller hva?

Håper alle som titter innom har hatt en super sommer og at høsten blir minst like fin!

3 kommentarer:

  1. Wow, for noen bilder! Lekker landsdel :D

    SvarSlett
  2. Tusen takk skal du ha! :)

    Ja, ikke sant! Du får ta turen en gang, jeg stiller som guide ;D

    SvarSlett