fredag 18. januar 2013

Hjemme igjen

Etter fem uker på tur var det godt å sette beina på norsk jord igjen, spesielt etter en 12 timer lang flyreise fra Bangkok. De siste dagene ble brukt i Bangkok, der vi var veldig lite kulturelle og hadde veldig åpne lommebøker. Vi bodde sentralt på Sukhumvit og tok skytrain frem og tilbake fra Siam Square hvor vi besøkte blant annet Siam Paragon (luksus med stor L!), Siam Discovery (litt mer normale priser, med akvarium i kjelleren), MBK (vi møtes igjen), Terminal 21 og Central World. Andreas har fått litt av en shoppekondis etter turene til London og Paris, mens Frøken Kresen var litt mer tilbakeholden. Vi endte iallefall opp med å måtte kjøpe en ny koffert for å få med alt hjem til Norge. Siste dagen hadde vi en hel dag og kveld å slå ihjel før flyet vårt skulle gå sent på kvelden. Egentlig var vi ganske leie og helt klare for å sette oss på flyet hjem. Det blir litt sånn på tampen, man vet at reisen er over og at man snart skal dra.

Instagram-bilder:

Terminal 21 avd. San Fransisco.

Vaskeekte Mulberry (...) og nye Converse (som faktisk er ekte vare).

Siste-liten-shopping-på-flyplassen.

Hjem kom vi iallefall, og nå har vi vært noen dager på Sunnmøre. Andreas har reist til Bergen igjen for å jobbe, mens jeg har fri noen dager til. Det er herlig å være hjemme til frisk luft, stillheten, norsk mat, familie og venner. Vi har sett mye fattigdom på turen vår, og når man ser slikt skjønner man hvor godt vi faktisk har det her i Norge. Det er altså veldig deilig å være hjemme igjen med andre ord. Borte bra, men hjemme best. Så sant, så sant.

Å Vestland, Vestland når eg ser deg slik! Geirangerfjorden,

Øya 

Nå har vi mange inntrykk å fordøye, og 2500 bilder å gå igjennom... Vi har hatt en helt fantastisk tur, og ville ikke nølt med å gjøre noe lignende en gang i fremtiden. Men det blir nok en stund til, nå er det tilbake til hverdagen med jobb og alt som hører med. Forhåpentligvis blir det ikke så alt for lenge til vi får luftet oss litt igjen!

Tusen takk til alle som har fulgt oss på tur, det har vært kjempekjekt å skrive og vise dere litt av det vi har gjort og sett. Også må dere ikke slutte å lese, jeg kommer til å fortsette å blogge om små og store turer, i inn- og utland.

- Maria

6 kommentarer:

 1. Bilda heilt øverst, e dei frå flyplassen eller kjøpesenter?

  LOVA å ikkje slutte å lese! :)

  SvarSlett
 2. Heilt øverst e fra Terminal 21, et kjøpesenter so e laga i fleire avdelinga der eine etasja e f.eks San Fransisco, ei e London osv, kan minne litt om en flyplass :)

  Ka kjekt! :D

  SvarSlett
 3. Ser ut som om dere har hatt en fin tur i Asia, ja :)
  Skalfølge med videre om det dukker opp noen nye reiser..

  SvarSlett
 4. Så kjekt da:)
  Ja, turen var absolutt vellykket og vel så det!

  SvarSlett
 5. Det har vært kjempegøy å følge dere på reisen! Utrolig mange flotte bilder og skildringer fra stedene dere har vært. Lysten til å dra til både øyene i Thailand og til selve Kambodsja har ikke akkurat blitt mindre. ;) Gleder meg til å følge deg på flere eventyr gjennom bloggen etter hvert!

  Og forresten det kjøpesenteret ser utrolig kult ut!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for fine ord! :)

  SvarSlett