lørdag 20. oktober 2012

Shopping-lørdag

Siden det er bare 50 (!) dager igjen til vi reiser, er det på tide å ha klart litt nødvendigheter vi kommer til å trenge på tur. I dag gikk turen til IKEA, Åsane Storsenter og Clas Ohlson, herlig når det er salg både her og der. Puh! Vi fikk heldigvis tak i mye nyttig, og nesten bare ting som stod på handlelista! Ikke verst synes nå jeg. En av de viktigste tingene vi mangler nå er faktisk reiseforsikring, så den blir nok kjøpt i løpet av de neste par ukene. Vi vingler mellom Gouda og Europeiske, så om du har en favoritt fortell gjerne hvilken og hvorfor!

Diverse apotekvarer. Smertestillende, bomull, betennelsesdempende, sårrens, fluortabletter og reisesykebånd (lurer på om disse i det hele tatt fungerer) blant annet.

Pakkeposer i forskjellige størrelser, små flasker til væske (ikke akkurat fineste fargene), myggnetting, sårbehandling, microfiberhåndkle, lommelykt, dagbok, limstift og adapter.

Også noen småtterier fra Kremmerhuset som ville bli med hjem. Diverse lysholdere, sølvfat og deilige duftlys. Haustkos i heimen!

2 kommentarer:

 1. Ja nå begynner du å bli klar for tur ser jeg.
  Det er jo moro med foreberedelsesfasen og :)

  SvarSlett
 2. Ja, det kommer seg nå!
  Det er veldig sant, kjekt å ha noe å glede seg til! :)

  Liker veldig godt bloggen din forresten, utrolig mange fine innlegg og bilder :)

  SvarSlett