fredag 12. juni 2015

Hjelp, vi skal på charterferie!

Ja, du leste rett! Vi reiser til Alanya en uke i juli, for å få igjen normaltemperaturen! Som de fleste på Vestlandet har fått med seg, har vi ikke vært velsignet med vakkert vårvær. Det minner egentlig om monsuntid... Derfor ble det bestilt, litt spontant, en tur til Alanya i Tyrkia. Vi skal bo på et dritfint hotell midt på stranda, vi skal spise tyrkisk mat, handle krydder på basaren, bade og sole oss. Vi må prøve å få gjort noe "ordentlig" også, gå på et museum, besøke en moské, se Kizil Kule, eller Dim Magarasi, som er en av verdens største grotter som er åpne for publikum.



Det er altså våre planer for sommeren. Vi håper at været blir litt bedre utover juni og juli så vi får gått noen fjellturer. Tafjordfjella står høyt på ønskelista til min bedre halvdel, men ikke i pøsregn og stiv kuling!

Tips til kjekke aktiviteter i Alanya, hvor det ikke er en million bleike turister?

5 kommentarer:

  1. Hehe, man har jo ofte et elsk/hat-forhold til charterferier. For min del er det flyreisene til charterreisemålene jeg får helt hetta av. Folk kan jo være helt sinnsyke! Jeg tilbrakte en uke i/ved Alanya da moren min fylte 50 og tok oss med på tur. Det var i grunn ganske fint der! Spesielt i området rundt borgen. Det finnes også både spennende natur og kultur andre steder ikke så langt unna! Håper dere får en nydelig tur! Man trenger jo litt påfyll av sol og varme iblant, og det virker ikke som Norge er helt samarbeidsvillig sålangt i år :p

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har jobbet på flyplass, og jeg er såå enig ang. passasjerene ;P
      Borgen ser veldig fin ut, og disse grottene virker spennende, så lenge det ikke er flere og 40 grader da :)
      Tusen takk, vi trenger å tine litt nå etter alt dette ruskeværet :D

      Slett
  2. veldig fin blogg, blir skikkelig reiseinspirert :-)

    SvarSlett
  3. Very good blog..thanks for sharing with us....
    Book online bus ticket from Redbus

    SvarSlett