søndag 26. oktober 2014

A New York state of mind

Endelig var dagen der. I veldig mange år har jeg hatt et stort ønske om å besøke USA. Fascinasjonen startet vel tidlig på ungdomsskolen når jeg fordypte meg i magasiner og hefter om utveksling og språkreiser. Det ble dessverre aldri et utvekslingsår på meg, istedet studerte jeg USA og dets historie, politikk, økonomi, litteratur, språk, kultur og religioner. Det hjalp jo lite på trangen til å reise ut å oppdage denne enorme smeltedigelen. Jeg skulle bli 26 år før jeg endelig satte meg på flyet over Atlanteren. Når jeg først reiste skulle jeg jammen gjøre det skikkelig også. Vi tok like så godt å planla bryllup i New York!


12 fantastiske dager i en by som virkelig aldri sover! 14 gjester som gjorde dagen vår til en minnerik og nydelig dag. Vi takker alle som var med å gjøre bryllupet vårt til en vakker dag som vi alltid vil tenke tilbake på med glede.

Jeg kan jo ikke avslutte beretningene om New York her, så følg gjerne med videre.

Veldig fornøyd turist på toppen av Rockefeller!

2 kommentarer:

 1. Det er noe spesielt med USA! Jeg har/hadde samme fascinasjon. Husker da jeg dro med familien til venninnen min til California da jeg var 17 år, og min største drøm kom i oppfyllelse. Jeg gikk rundt i vanntro hele tiden, klarte ikke la det gå opp for meg at jeg faktisk hadde kommet til USA, landet man har hørt og sett så mye fra på film og tv. Det var sært :D

  Gleder meg til å se/lese mer om oppholdet deres i New York :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du har samme følelsene om dette fantastiske landet som meg, haha :D
   Jeg hadde det på samme måten! Sa det flere ganger i løpet av turen at jeg ikke kunne fatte og begripe at jeg faktisk var i USA!

   Holder på med et innlegg nå, så det kommer vel om en dag eller to skal du se! :D

   Slett