søndag 15. desember 2013

For 365 dager siden

For et år siden hadde vi vært i Thailand i fire dager og nøt vår første tur sammen utenfor Europa. Vi kosa oss med sol, varme og salt sjø på Phuket, noe gjorde underverker for kropp og sjel midt i desember. Det er litt rart å tenke på at det allerede er et helt år siden! Det er ingen tvil om at vi skal tilbake til Asia, vi hadde det helt fantastisk. Savn 

Karon Beach, Phuket, 15. desember 2012

4 kommentarer:

 1. Åh, det ser superherlig ut.. Nå er det bare tre uker til jeg drar avsted til Burma, og etter to uker der skal jeg tilbringe nesten en uke i Krabi. Har dere tips derfra både om bosteder/stuff to do/steder å se så tar jeg gjerne imot ;)

  SvarSlett
 2. Ååh, Burma, jeg har så lyst å reise dit! Det blir sikkert supert :)
  Jeg kan jo liste opp noen høydepunkter i Krabi: Poda Island (superfin, liten ubebodd øy utenfor Ao Nang, dra en hverdag, så er det mindre turister), kayakpadling i Thalane var fint, Railay Beach var kjekt selv om der er en del turister. Ellers vil jeg ikke anbefale Krabi Town, der var veldig lite å gjøre! Vi var mest i Ao Nang og Ko Lanta, på Ko Lanta var det utrolig stor forskjell på strendene, alt i fra steiner, småkornet sand som blåste over alt, og knuste skjell-strender. Noen er veldig store og andre er pittesmå. "Regelen" er at jo lenger sør fra byen du drar jo mindre turister er der. Vi koste oss veldig med å kjøre scooter på Ko Lanta, traffikken er langt i fra så skummel som enkelte andre steder i landet :) Nå vil jeg også til Thailand! :D

  SvarSlett
 3. Åh, supert! Tusen takk for svar :D Planen var å bo på Railay, men det er jo superdyrt der! Og de få budsjettvariantene jeg fant er enten fullbooket eller har fått dårlige tilbakemeldinger på blant annet tripadvisor. Det skal sies at jeg trenger ikke akkurat så god standard, en ren liten bungalow passer meg fint. Men det er så vanskelig å vite før man får sett stedet selv. :P Har derfor tenkt å bo et par dager kanskje i Ao Nang og deretter dra til Koh Lanta eller Koh Yao Noi/Yoi. Vil som vanlig helst til et sted uten så altformange turister... så vi får se hva det blir til, hehe xD Har blant annet sett at det finnes et lite "hotell" på Poda, så dere noe til det? Igjen, takk!

  SvarSlett
 4. Ingen problem! :D
  Ja, å bo på Railay hørte vi var veldig dyrt og eller lite fine rom. Det er så nært å bo i Ao Nang at jeg ser ikke helt vitsen med å bo der egentlig, når du kan bo veldig bra i Ao Nang. Det tok 15-20 minutter med longtail fra Ao Nang til Railay, og det var en veldig fin tur, så jeg hadde nok valgt det igjen :) Vi hadde lyst å dra til Ko Yao Noi/Yoi, men vi rakk ikke det.
  På Poda vet jeg ikke om det er mulig å overnatte, jeg så ikke noe som lignet på det, men jeg gikk ikke innover på øya, bare delvis rundt. Det eneste jeg husker som var bygget var en kiosk. Men det kan godt være man kan ligge over der :)

  SvarSlett