søndag 17. november 2013

Bryllupsreise: hvor skal ferden gå?

Når vi allikevel er på kontinentet, har vi lekt med tanken om å legge bryllupsreisen til Mellom-Amerika. Problemet er at det er så mange vakre og spennende steder å besøke! Det første som dukket opp i hodet mitt var kritthvite strender og knallblått hav i Belize. Så kom jeg på Guatemala, men så har man hørt mye fint om Costa Rica også, Nicaragua ser heller ikke dumt ut.... Men så var det været da, det er vel om jeg ikke husker helt feil monsuntid i disse områdene i oktober. Vi har altså et skikkelig i-landsproblem, hvor skal vi reise?

Belize

Guatemala

Costa Rica

Nicaragua

Jeg vil selvfølgelig til all of the above, men det kan bli litt vanskelig på et stramt tidsbudsjett. Så nå blir det research for alle penga! Dere skal se at vi ender opp i Karibien et sted, bare for å ta klisjéen helt ut.

Vi tar gjerne i mot tips om hvor som er fint å reise fra New York i oktober!

(Alle bildene er hemningsløst stjelt fra Google, sorry.)

4 kommentarer:

  1. Belize såg no berre magisk ut!!

    SvarSlett
  2. Hvor lang tid har dere? Har (dessverre) ikke vært der selv, men innbiller meg at dere kan kombinere Belize og Guatemala ganske greit? Eventuelt Costa Rica og Nicaragua? Dere finner nok ut av det ;D

    SvarSlett
  3. Vi har sannsynlig bare 1-2 uker, siden vi må bruke av ferien vår :) Men jeg har lest litt om klimaet der nede, og jeg vet ikke om jeg vil satse på at været skal være fint når det egentlig er regntid! Kanskje du har noen andre ideer om destinasjoner som lett kan nås fra New York, du er jo så bereist! :)

    SvarSlett