fredag 12. april 2013

London, baby!

Endelig. Etter to års savn skal jeg tilbake til min absolutte favoritt, London. Egentlig skulle jeg til England å besøke en venninne tidligere i vår, men på grunn av kjipe omstendigheter måtte turen avlyses. I stedet reiser jeg, Andreas, søsteren min og samboeren hennes på tur i august. Vi skal spise indisk til vi sprekker, sitte på pub, shoppe, nyte de fine, grønne lungene, gå på museum og egentlig bare kose vettet av oss. Glede!

The City i miniatyr. 

Camden. 

China Town.


Hva er din favorittsyssel i London? Vet du om en skjult perle?

3 kommentarer:

 1. Notting Hill :) masse små og spesielle butikka! ka ti dokke ska?

  SvarSlett
 2. Nice! Digger London jeg og (what's not to dig liksom), og skal dit et par dager nå i mai før turen går videre vestover. Gleder meg! Drar som oftest til de samme stedene gang på gang når jeg er i byen, hehe, vanedyr :P Er veldig glad i parkene da, og tilbringer mye tid der hvis jeg reiser på rette tiden av året. Er seff storfan av både British Museum, Tate Modern og National Gallery (historie+kunst-geek som jeg er) Har ikke vært der selv, men har hørt at et sted som heter Niel's Yard er funky og fargerikt og gøy. Håper dere får en strålende tur i august! :D

  SvarSlett
 3. Ja, Notting Hill og Portobello Road e koselig :) Oss reise i slutten av august, gledings!

  Ikke sant, forstår meg ikke på folk som ikke liker London! Jeg er også veldig glad i parkene, har tilbrakt noen timer i Kensington Garden, for å si det slik (har bodd like ved et par ganger).
  Jeg likte godt National History Museum, jeg falt veldig for selve bygget og arkitekturen. Også den svære dinosauren midt i "hallen", også at marmortrappene er de samme som de i Harry Potter-filmene, hehe! British Museum er såå digert! Men utrolig mye spennende da.
  Neal's Yard ligger i Covent Garden, har planlagt en svipp innom der! :D
  Tusen takk, og god tur til deg også! Du får nok en helt fantastisk tur, jeg skal gjøre det samme en annen vakker dag! ;)

  SvarSlett