fredag 10. mai 2013

CitizenM London Bankside

London huser mange hoteller, gjestgiveri, hosteller, og andre krypinn for oss besøkende. Byen har dog enda litt igjen for å komme på hotelltoppen, med sine mindre pene vegg-til-vegg-tepper, for å ta et dårlig eksempel. Gleden var derfor stor når vi fant dette flotte boutique-hotellet på sørsiden av Themsen. CitizenM er en voksende kjede med hoteller i London, Amsterdam, New York, Glasgow, Rotterdam og Paris. Konseptet er inovativ budsjettluksus for oss som elsker å utforske verden, men som ikke nødvendigvis har så tykk lommebok.

Rommet styres av en såkalt MoodPad, en touchskjerm som styrer alt fra lys, gardiner, TV og room service. Loungen er ment til å brukes, og er fylt med en herlig blanding av myke sofaer og stilige designmøbler. Her finner man bøker til utlån, datamaskiner, kafé, bar og til kalde vinterdager; en peis! Som om ikke det var nok så er det gratis wifi både på rommene og i fellesarealene.

Hotellet ligger like ved Tate Modern og London Bridge, og med Southwark undergrunnstasjon like ved er vi bare en svipptur unna sentrumskjernen. Vi gleder oss til august!3 kommentarer:

  1. So kult at dokke ska bu der da!

    SvarSlett
  2. Ja, trur det blir bra! Kjekt å prøve litt andre konsept enn bære disse "vanlige" :P

    SvarSlett