søndag 18. november 2012

Ruten blir til

Nå er det bare 22 dager igjen til vi drar! Tiden har gått utrolig fort i det siste, føler det var i går at jeg så på nedtellingsappen på mobilen at det var 100 dager igjen til avreise. Vi begynner å bli ganske reiseklare nå. I går søkte vi om visum til Kambodsja, bestilte fly fra Bangkok til Phnom Penh 1. nyttårsdag, også booket vi hotell til nyttårsaften.Vi har bestemt at vi skal bruke rundt tre uker i det sørlige Thailand, før vi beveger oss nordover igjen, og krysser over grensen til Kambodsja med fly. Der blir vi ca. en uke, før vi runder av med et par dager i Bangkok. Tror det blir bra!

Nyttårsaften i år skal altså feires i Bangkok, noe jeg gleder meg veldig til! Har aldri feiret nyttår noe annet sted en hjemme før, så det blir nok en svært annerledes feiring. Å være i en millionby vs. skyte opp raketter fra landeveien hjemme. Vi gleder oss iallfall veldig til enda en ny opplevelse!


Når vi drar fra Bangkok til Phnom Penh skal vi fly med lavbudsjettselskapet Air Asia. De får utrolig mye skryt, og har vunnet flere priser, så jeg gleder meg til å se hvordan det er å fly med de. Jeg har allerede fått et veldig godt inntrykk, både med tanke på prisen, som var veldig lav til å være høysesong, og den ekstremt lange menyen deres! Ikke verst å tilby 10-15 varme retter på en så kort flytur.

Hotellet vi skal bo på nyttårsaften heter Adelphi Grande, og er et helt nytt hotell med 167 moderne rom og studioleiligheter beliggende i Sukhumvit. Noe av det de kan tilby er utendørs basseng, fitness-senter, gratis internett (gull for en backpacker vil jeg tro), kafé, restaurant, gratis tuk-tuk og en sykt fin utsikt, spesielt fra de øvre etasjene. Jeg må innrømme at jeg gleder meg til litt luksus i hovedstaden.Det ser veldig lovende ut!

4 kommentarer:

 1. Kor kjekt!! Spennande :)
  Og hotelle såg veldi bra ut!

  SvarSlett
 2. Jaa! Hotellet ser bære heilt topp ut, å i et bra område me ette d ej he lest! :)

  SvarSlett
 3. Oj, oj, ikke lenge igjen nå, tipper dere har litt sommerfugler i magen nå ja!
  Har forresten flydd flere ganger med Air Asia, aldri vært noe tull med de!!

  SvarSlett
 4. Kjenner det kribler litt nå ja! :)
  Så bra da! Gøy å prøve nye flyselskaper synes jeg, hehe :p

  SvarSlett