tirsdag 31. januar 2012

Velkommen!

Da erklærer jeg herved Maria og Andreas sin reiseblogg for ÅPNET. Per i dag er det omtrent 9 måneder til vi legger ut på våre livs eventyr.

Jeg (Maria - opphavskvinne og forfatter av bloggen) har i mange år hatt lyst til å se verden. Med det mener jeg litt lengre enn en uke på Kanariøyene eller en weekend i London. Jeg vil virkelig se verden. Jeg vil oppleve villt fremmede kulturer, møte spennende mennesker, se og oppleve ting man ikke gjør i vesten - smake, lukte, føle, se. Sent i fjor bestemte jeg og min bedre halvdel oss for å reise "jorden rundt", som man så fint sier. Ingen planer er spikret ennå, men vi ønsker og har planer om å besøke India, Thailand, Laos, Vietnam, Kambodsja, Filippinene, Australia, Fiji, Belize, Guatemala, Mexico og USA. I løpet av 6 måneder vil vi forsøke å få sett og gjort så mye som mulig av det disse landene tilbyr, både av opplevelser, kultur, språk, mennesker, mat og andre ting som måtte friste.


Budsjettering, planlegging av visum og vaksiner, reiseruter og pakkelister er påbegynt, og jeg koser meg stort der jeg sitter med nesa i reiselitteratur!

 Følg oss gjerne mens vi får grå hår av planlegging og forventing! Og gjerne også når vi faktisk reiser ut i Den Vide Verden :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar